Születésnapi köszöntők

Születésnapi köszöntők, beszédek, jókívánságok

Keresztgyerek idézet

Keresztfiú születésnapi köszöntők

Boldog születésnapot keresztfiam! Egyre csodálatosabbá válsz, mi pedig egyre büszkébbek vagyunk Rád!

Boldog születésnapot egy csodálatos keresztfiú számára, az egyik legrégebbi rajongódtól.

A legjobbakat kívánom a legjobb keresztfiúnak!

Boldog születésnapot kívánok keresztfiam. Életem egyik legnagyobb öröme volt nézni, ahogy felnőttél.

keresztgyerek idézet

Boldog születésnapot édes kis keresztfiam! Drágább vagy nekem, mint elmondhatom!

Boldog születésnapot, keresztfiam! Anya és apa biztos jól csináltak valamit, mert nagyszerű srác lettél!

Boldog születésnapot, keresztfiam!Nagyon büszke vagyok rád!

Te vagy a legédesebb gyermek ezen a világon. Néha azt kívánom, bárcsak ne nőttél volna fel. Csak azt kérem Istentől, hogy adjon sok egészséget, boldogságot. Kívánom, hogy legyen csodálatos születésnapod keresztfiam.

Keresztfiú szülinapi

Minden jót kívánunk, ne feledd, hogy mindig számíthatsz ránk – boldog születésnapot keresztfiam.

keresztgyerek idézet

Emlékszem arra az első napra, amikor megláttalak, a karomban tartottalak és úgy döntöttem, hogy egész életemben vigyázok rád. Ezen a napon felnőtt lettél. Kívánom, hogy minden teljesüljön, amire vágysz. Boldog születésnapot keresztfiam.

Kedves keresztfiam, ezen a csodálatos napon három ajándékot hoztam neked. Az első egy nagy ölelés. A második egy jókívánság. A harmadik egy olyan ajándék, amelyet a világ összes szeretetével és örömével hoztam számodra, hogy csodálatos születésnapod legyen! Gratulálok keresztfiam.

Kedves keresztfiam, a legjobbakat kívánom neked születésnapod alkalmából!Tudd, hogy mindig büszke leszek rád.

Számunkra mindig olyan leszel, mint a saját gyermekünk. Mindig támogatni fogunk mindenben, amire csak szükséged van. Boldog szülinapot kívánunk!

keresztgyerek idézet

Szeretném, ha tudnád, mennyire fontos vagy számunkra. Ne feledd, hogy soha nem leszel egyedül, és mindig számíthatsz ránk. Boldog születésnapot keresztfiam.

Keresztfiúként a legjobb ajándék voltál, amelyet szüleid adhattak nekem. Nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor keresztapának hívsz. Boldog születésnapot, édes keresztfiam.

Ma egy nagyon különleges fiú születésnapja van, akit nagyon szeretek azóta, hogy megismerkedtem vele. Boldog születésnapot, keresztfiam! Nagyon szerencsés vagyok, hogy keresztapád vagyok.

Gondolkodtam, mit mondjak szülinapodra, és rájöttem, hogy nincs elég jó kifejezés ahhoz, hogy elmondjam, mennyire csodálatos vagy. Tehát csak azt mondom: boldog születésnapot, keresztfiam, szeretlek, és minden jót kívánok neked.

Nagyon szerencsésnek érzem magam minden alkalommal, amikor meghallom, hogy „keresztanyának” hívsz. Ez a szó nagy felelősséget jelent számomra, ugyanakkor nagy boldogságot is, mert a gyermekemként tekintek rád. Boldog születésnapot, keresztfiam! 

Legkedvesebb keresztfiam, tudd, hogy teljes szívemből szeretlek és bármit megtennék hogy boldognak lássalak.Boldog születésnapot drágám! 

Édesanyád és édesapád a legszebb ajándéka volt, hogy keresztapádnak kértek, mert  azt a boldogságot adták nekem, hogy szerethetlek és törődjek veled, mint apa a fiával. Boldog születésnapot keresztfiam.

Ma azt kérem a jóistentől, hogy minden kívánságod teljesüljön, a szeretet és a boldogság soha ne hiányozzon az életedből. Boldog születésnapot, keresztfiam! Nagyon szeretlek.

Legyen tele ez a nap mosolygással, öleléssel és jókívánságokkal mindazoktól, akik szeretnek. A legjobbat érdemled keresztfiam. Boldog születésnapot kívánunk!

keresztgyerek idézet

Születésnapi köszöntők

Back to top